- Thank you received: 0
MIT campus
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Én, William Jeffries, ünnepélyesen esküszöm, hogy támogatni és védeni fogom a Kanado-Amerikai Egyesült Államok alkotmányát minden küls? és bels? ellenséggel szemben; hogy h?séggel és becsülettel szolgálom; és engedelmeskedem az Egyesült Államok elnökének és a fölém rendelt tisztek minden parancsának, az Egységes Katonai Igazságszolgáltatási Kódex törvényei szerint. Isten engem úgy segéljen!"
[size=100:1beu6l7u][OOC: Eredeti szöveg, én fordítottam magyarra és a nevet behelyettesítettem.][/size:1beu6l7u]
-"Na, én erre emlékszem. Ebben nincs szó japán lányok megmentésér?l, megvédésér?l. De az alkotmányban sincs ilyesmir?l szó, bár lehet hogy van valahol, csak már régen olvastam. Maximum ugyanazt lehet erre fölhozni, amit a politikusaink hoznak föl és hoztak föl eddig, amikor kéretlenül közbeléptünk. Ez meg három dolog lehet, vagy a terrorizmus, vagy a tömegpusztító fegyverek, vagy az emberi jogok. Ez az a három maszlag amit ha oda akarunk csapni, könnyen el lehet hinteni és minden remek amerikai egyb?l ráharap és éljenez és már lehet is rendet tenni, ha kérte valaki, ha nem. Csak én nem veszem be. Itt egyéni dolgokról van szó, méghozzá arról, hogy te mindenképpen segíteni akartál Azuminak, mindenféle politikai indíttatás és eskü belevitele nélkül. Ennyi. Megtetted."
-"El?szöris nekem iszonyatosan nehéz ennek utánanézni. Rengeteg olyan dolog van amir?l csak pletyka szintjén hallottam, de nem csoda, a Renraku, de a Lone Star is remekül megvédi a közös csontvázat a szekrényben. Ami neked egy kérdés, az nekem valószín?leg lehetetlen. Nem teljesen ugyan, mert mintha említettek volna nekem egy bizonyos idegszöget vagy neurális szöget/tüskét, igen talán a neurális tüske volna a helyes fordítás. Valami orosz projekt és annak van hasonló hatása. Arra is gondoltam, meg ugye varázslatokra, de amennyit értek ezekhez... Aztán próbáld meg elmagyarázni egy máguslánynak, hogy nem azért kerested meg és hívtad el, hogy tanulás címén letaperold vagy valami más is történjen egy félre es? teremben. A srácok ugyanis azt mondták, hogy a suszter a kaptafánál. Magyarul fingjuk sincs róla, de nem akarnak beégni. Így maradt Nyikita, meg Nazarij, de ?k meg nem mondtak sok használhatót. Szerintük ehhez a tüskéhez vagy hat agyszonda és úgy tüske, vagy valamilyen direkt neurális csatlakozó és úgy tüske. Amikor kiveszik a hatás maradandó, kivéve ha valaki leküzdi, vagy kitörlik mágiával. Azaz megint ugyanoda jutottam. Meg voltam gy?z?dve, hogy ez a brainlock-pletyka is ennek a hazai visszhangja. A leküzdési próbák eredményét meg te is hallottad. Tört pár bokken a fejemen. Itt cs?döltem be. Beszélni meg aki beszélt volna vele... A lányok közül sokan leszbikusnak gondolták, most pedig már biztosak benne szerintem. Próbáltak vele beszélni, de sajnos az ilyen jelleg? TÉMÁKAT is ellehetetleníti az a nyavalyás program. Azumi zavarba jött és lezárta. Ennyi. Egy Íziszes lányt meg egyszer?en kihajított."
-"Persze hogyha volna esélyem még próbálkoznék, csak tudod, ott a Renraku. Halomra ölhetem az összes ügynököt akik figyelik, egyszer majd megelégeli a cég és kiradíroztat. Ha ezt nem teszem meg akkor meg ha Azumi választ mást, akkor ?t radírozzák ki. Nem beszélve a hagyományos japán gondolkozásról a h?séggel kapcsolatban és a még mindig fönn álló brainlockról. Bármit is adok föl Azumi miatt, mostmár 100% hogy nem fog engem választani. Az élete múlik rajta. Mondhatnám azt is, hogy a becsülete, de ez náluk szinonim. Most akkor mondd azt, hogy játsszak az életével. Pedig nemcsak a Laser Tag-et, de minden mást otthagytam volna a fenébe miatta, csak ha akkor ott hagyom akkor még ezekr?l a szögekr?l se hallok. Akkor még ennyi esélyem se lett volna. Neked Azumi társ, család, neked most már fontos. Én meg cseszhetem. Err?l is ennyit. Ha még ezek után is azt mondod, hogy van esélyem, akkor valószín?leg én vagyok a hülye."
-"Ezt az utolsót meg mire értsem? Mert ezek fényében mintha azt mondanád, hogy gondoljak arra, hogy Azumi milyen boldog is lesz veled és felejtsem el, mindezt pedig tegyem meg a katonai eskü nevében. Lóf***t. Ha hagyom az egészet akkor az el?bbiek miatt fogom hagyni."
-"Lexi, tudnál..." fordul Lexi felé Jeff.
-"Nem. Nem és nem és nem, és te is felejts már el engem és igen, te vagy a hülye." mondja Lexi mérgesen. "Talán kicsit többször is elpüföltethetted volna magad? Attól az ember csak keményebb lesz, nem puhul."
-"De még azt sem tudod, hogy..." képed el Jeff.
-"De igen, tudom. Látom a kétségbeesett képeden. Azumi is ugyanazt akarta kérni. Lényegében. NEM! Nem fogok csak azért belekotorni senki fejébe, mert gyenge vagy hülye. Inkább légy észnél és csak arra vágyj amit el is érhetsz. Kérj a seregt?l segítséget, látod, Aika kért és ennyi, te meg lemaradtál, mert hülye vagy. Azumi meg kérjen a kib****tt Renrakutól! Úgyis mindkett?tök kapni fog, ha kéri ha nem. Azumi már kapott. Mást ugyan nem fog kapni, mert már el van döntve a sorsa, azt pedig a kis szemétség gyönyör?en elintézi neki. Másra a cég szerint nincs szükség. Téged meg, ha felejteni akarsz, gyorsan kidobhatnak a frontra, akármelyikre, ha nem tudsz megfeledkezni az egészr?l. Ha ki akarod verni a fejedb?l, akkor ne hozzám fordulj hanem Severinhez. Azt is ki fogja törölni a fejedb?l ami majd ezután kerül bele."
-"Ezt... Ezt nem mondod komolyan..." nyögi ki nagy nehezen Jeff, miután tesz hátrafelé egy lépést a hirtelen jött leteremtés miatt és valószín?leg azért, hogy ne verje képen még egyszer az arrogáns "pókot".
-"De igen is komolyan mondom. Nem gonosz vagyok, de én is megbirkózok a saját hülyeségemmel mágia nélkül. Ha meg nem akkor szenvedek. A különbség csak annyi, hogy én mindezt SZÓTLANUL teszem. Önzetlenül úgyse segít a kutya se, amúgy meg minek? Miel?tt azt mondod, hogy gonosz vagyok, ki kell javítsalak. Nem vagyok gonosz, csak azt mondom másoknak is amit magamnak. Nem miel?tt megkérdezed nem olvasok a fejedben, csak ez az emberek els? reakciója."
Csapat riadó!
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- A harcban nem csak a kiképzés ad er?t, nem csak a "hogyan harcolunk" ad er?t, nem csak a rutinra támaszkodunk, hanem a [i:elmj2yci]miért[/i:elmj2yci]re is. Sok miért létezik. Van amikor egyszer? értékekért harcolunk: Szabadság, becsület... Máskor azért harcolunk, hogy megvédjük a hazánkat. Megint máskor ártatlanokat védünk meg. Megint máskor a társainkért, bajtársainkért küzdünk.
- Egy egy legy?zött ellenséghez a rutin kell. A csatához csapatmunka. A háborúhoz morál, célok, akarat. S a céljaink miatt nem leszünk szép ruhába öltöztetett politikusok.
- Azumi szívesen segít másoknak, kockáztat, hogy megvédje mások boldogságát, szabadságát. Lexi is tudja, sok veszélyes ügyben nyomozunk, hogy megvédjünk másokat. Mert vannak értékek amikért érdemes harcolni.
- Azt mondod nincs esélyed. Eddig a Brainlock ellen nem sok esélyed volt, mégis fontos volt neked Azumi boldogsága. Nem a te esélyed, az övé. Most más okból látsz kevés esélyt arra, hogy téged válasszon. De arra van esélyed, hogy fontos legyél neki, arra van esélyed, hogy az eddiginél közelebbi barátod legyen.
- Van-e esélyed többre, másra? Hosszú az élet, senki sem látja el?re mi történik évek múlva. Megtehetném, hogy egy szép mahagóni asztal mögött ülve fényezném a csillagot, de egyikünk sem ezért lett katona. Én is kockáztatok. S nyugodj meg, céltábla vagyok sokszor. Az élet pedig nem egy kibaszott 20. századi videójáték tucatnyi örökélet kóddal. És tudod azt szeretném, ha velem valami történne akkor is ott lenne valaki Azumi mellett. S ez csak egy példa az esélyekre, id?vel rájössz, akad más esély is. Mert ilyen a politika.
- Azt mondod, ha a Renraku nekem ígérte Azumit akkor minden eld?lt.
- Nem tudjuk, mi lesz Japánban. Nem tudjuk, mit akar a Renraku. Azt tudom, hogy a helyükben mit tennék: Megtartanám az ígéretet, feltételekkel, de minimalizálnám a kockázatot, pár apró kiegészítéssel. S bizony abból is lenne még esélyed, de ha nem haragszol nem adok tanácsokat, ezzel túl sokat rontanák a saját esélyeimen. Vagy azt várod, hogy én teremtsem meg ezt a lehet?séget neked, míg te eljátszod a durcás kislányt?
(OOC: Egy "leszbikus esküv?" egy regisztrált élettársi kapcsolat megítélése hosszabb távon kérdéses lehet Japánban, ezt éppen te mondtad. Ha az "ilyen vagy olyan módon" ígérték meg Azumit, könnyen eszükbe juthat egy "emészthet?bbnek" tartott kép. Pl. a Mormonoknál van többnej?ség, de máshol is. "A két lány szerelme" vonza a leszbikus vev?ket, ugyanakkor nincs meg a leszbikus pár politikai kockázata és még más közösségeknek is eladható a story. És pontosan tudják, ha Azumit erre veszik rá, akkor bizony Aika is alkalmazkodik. Ha pedig ezért kell kivárni, akkor jobb ha nem ?k találnak mormont.)
- Esetleg beszéljek egy harmadik lehet?ségr?l is? Ha a Renraku döntése okán nem látsz esélyt, akkor kérdés pontosan mit is ígért a Renraku.
(A "szerz?dés" szerint ugye a házasság mellett más formát, afféle fogadott testvér helyzetet is felvetettek kiútként számukra. Ha Jeff erre építkezve jobb ajánlat, jobb párt jelent, azzal is lehet valamit kezdeni)
- Nem az esélyeid vesztek el. Azok talán javultak is, hiszen úgy érzed neked szinte esélyed sem volt eddig. Csak a "jujj, rossz érzés mással látni" a fontosabb, s nem az, hogy amikor lehet te is ott legyél mellette, mellettünk. Tudod az életben nagyon sok rossz érzés van. Rossz érzés volt, amikor a nagy szellemtánc idején elvették a fél országunkat. Rossz érzés volt a harag éjszakáját látni. Rossz érzés volt Chicagot látni. Rossz érzés sok bevetés is.
- Rossz érzés lehet egy darabig még, ha mellettünk maradsz. De ki lehet bírni és id?vel jobb lesz, esélyt is ad. Rosszabb érzés, egy életen át azon rágódni mi lett volna, ha mellettünk maradsz, esetleg szembesülni azzal, hogy lett volna esélyed, de arra emlékezni, hogy elfutottál. Márpedig nem azért léptettek el? sokszor, küldtek ide, mert szeretsz megfutamodni. Nem ezért viseled az egyenruhát.
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Felejt?s, mert nem ide tartozik." mondja Lexi olyan arccal, mintha épp most akarna összeomlani. "Igen, látom rajtad, hogy azt akarod mondani, hogí minek szólok bele. Azért szólok bele mert megint másfél órát fogsz magyarázni úgy, hogy semmi értelme. Jeff, most nem tudod megvédeni magad. Ja és a hülyeségedr?l: Szerinted Azumi miért nem téged választott annyi év után? Ha nem tudtál rájönni, akkor elmondom. Azumi többet tudott Aikával beszélni ez alatt a pár nap alatt mint veled annyi év alatt. Miel?tt valami óriási hülyeséget mondanál megint, ha haverként közeledsz, vagy barátként akkor talán már egymást ölelgetnétek ebben a szobában. Mert id?vel és lassan legy?zhet?, ezt szerintem te is tudtad. Másnem az idegszögek miatt, mert itthon így hívják ezeket a "gyorsbeültetésre" tervezett specializált "kibervereket". Persze csak néhány jelentésben láttak ezek napvilágot, azokat sem teszik ki nyíltan. Az akarna az orosz válasz lenni a brainlockra és egy kicsit másra. Hogy mire arról olyasmi m?vek szólnak, mint az 1984, vagy a Szép új világ. Kár, hogy kicsit selejtes még erre. Remélhet?leg még id? el?tt besülnek vele az oroszok. Csak kicsit elagyalsz és sikerült volna. Most meg fölösleges dacból védeni magad." közben el?veszi azt a tapaszt, amit a harc miatt tett el vésztartaléknak.
-"Bye-bye szép álmok... Asszem ma már csak éjszaka fogok aludni..." ezzel föl is teszi. "Reméljük a legjobbakat." sóhajt egyet.
-"Azt lehet, hogy nem kellett volna..."
-"De és tudom mivel járhat, de nemrég akartad hívni Herbertet, hogy elküldj egy vizsgálatra, én viszont most esek össze és nem fél óra múlva. Ne nézz így, most nem én voltam, hanem Arget. A másik, hogy mindjárt ott a haditanács, amin szeretnék részt venni. A harmadik, hogy van vagy ezer dolgom, aminek miel?tt ténylegesen összeesek utána szeretnék járni. Most kezdem is az egyikkel, addig pedig kicsit gondolkozz el, miel?tt valamit közbeszólsz. Ott a kérdés a nyelveden, csak gondold át egy kicsit. Herbertet meg a tanács után hívd, addig csak nem fogok meghalni."
-"Gonosz vagy és érzéketlen..." mondja Jeff halkan és ahogy látod nagyon mérgesen. Valószín?leg azért halk, hogy ne ordítson.
-"Nem, csak lényegre tör? olyankor amikor fáraszt az id?húzás és az értelmetlen makacsság. Az egyetlen gondod, hogy eddig nem számoltál az emberrel mint emberrel. Majdcsak rájössz, hogy nem csak katonákból és civilekb?l áll a világ. Ha kés?n akkor addig maradsz f?törzs és eredményes kiképz?, ha még most, id?ben akkor akár igazi tanár vagy fejleszt?mérnök vagy valami hasonló. Talán valamikor majd még házas ember is. Na én most mentem, addig ezt beszéljétek át." ül föl Lexi és új lendülettel kicsit ugyan bizonytalanul a jeges zacskót még mindig az arcához szorítva kisétál.
-"Atyaúristen... Rondább vagyok, mint szokásom..." halljátok kintr?l, valószín?leg az el?térben lév? tükörben látta meg magát.
-"Egyszer valaki majd kitekeri még a nyakát ezért..." jegyzi meg Jeff, amiben persze föltétlenül igaza volna, ha addig Lexi nem érne el igen komoly hatalmat és magas kapcsolatokat, de ahogy eddig látszik, el fogja érni, ha ilyen eltökélt és magabiztos.
-"Na jó. Valahol igaza van. Tuti, hogy kimagyaráztam volna magam valahogy. Egy pillanat, csak összekapom magam." gyújt rá Jeff ezzel a címszóval, de ha így halad, te fogsz füstmérgezést kapni. Nem beszélve arról, hogy mintha ezt már kicsit sokszor hallottad volna a körülötted lév?kt?l.
-"Az a "durcás kislány" dolog viszont azért valld be, hogy kicsit er?s volt. Na mindegy. Az el?bb említetted, hogy a Renraku döntött valamit. Ha nem vetne vissza túlságosan Azumi meghódításában, akkor megemlíthetnéd nekem, szegény esélytelen f?törzsnek is, hogy miben is egyeztetek meg, azaz hogy mit er?ltetet rád a Renraku."
Csapat riadó!
Aika igyekszik igen gyorsan elmondani mindent, "majdnem mátrix sebességgel" mégis kitérve minden apró részletre. Márpedig sok részletre kell kitérni.
- Azumival furcsa a dolog, tudod ?, mint oly sok gazdagabb japán lány, néhány hete el sem tudott volna képzelni egy leszbikus kapcsolatot. A szerelem mellékes, a házasság sokszor becsületbeli ügy, amivel a család er?södését lehet szolgálni. Nem véletlen az, hogy a kedves családja igyekezett vigyázni a szüzességére, bízva benne, hogy egyszer majd egy boldog férj lesz a Renraku legújabb szerzeménye. Kutató, pénzügyes, katona, bárki aki a családot er?síti.
- Nehéz ezt elfogadni, nehéz ezt elutasítani. Könny? randizni de látszólag engedelmeskedni, s pár hír után kiprovokálni a Brainlockot. Te otthagynál egy barátot árucikknek, rabszolgának, kiszolgáltatott helyzetben? F?leg akkor, ha ? is kockáztat a te dolgodért, nyomozásodért? Otthagynál egy "sebesült, kiszolgáltatott társat" a harctéren? Azumi megvédése, megmentése itt vált fontossá, [i:1vwv4ymw]bármi áron[/i:1vwv4ymw], s ha te sem hagynád magad mögött a társaidat megérted.
- Azumi pedig társ, és neki is szüksége volt társra. A brainlock miatt sok fiú akinek nem volt türelme hozzá elszaladt, s bizony nagyon kevés olyan ember volt, akivel lehettek közös dolgai. A közös nyomozásunk, a beszélgetés, a plüssdekás, ezernyi apróság viszont igen.
- Hogy én mit szeretnék? Hogy kit választ? Egyik sem olyan fontos kérdés, mint az, hogy [i:1vwv4ymw]választhasson[/i:1vwv4ymw], s ne egy tulajdon, er?forrás legyen, hanem egyenrangú társ. Egyenrangú társ, szabad ember és UCAS állampolgár. Ez a fontos, és ha szereted akkor ezt megérted. Ha elszúrjuk, a szülei megöletik. Olyan társ kell neki, aki mellett boldog lehet, s aki mellett biztonságban lehet. S aki a társa is. Ha én, én. Ha te, hát te.
- S mivel fontos nekem, tudunk h?ek lenni egymáshoz boldog pár lehetnénk, s szerintem hamar meglenne a szerelem is. Ha fontosak vagyunk egymásnak, s sokmindent megteszünk azért, hogy a másiknak jó legyen, könny? egymást elcsábítani. De lehet ? akár afféle "fogadott testvér" is lehet, ha a Renraku is úgy gondolja. Márpedig ?k tudják, hogy egyikünk sem született leszbicica, ha pedig engem Azumi a céghez köt, nekik így is jó úgy is jó. Én pedig nem akarok visszaélni a helyzetével, szeretném, hogy társa is, választási lehet?sége is legyen. Ennyi esélyed biztosan van. Meg annyi, ha velem történik valami akkor is a társa, támasza lehetsz.
- Ellenben igen örülnék, ha már most átjönnél a légier?höz. S nem csak azért, mert nem ingyen adom az esélyt. Hanem azért, mert a váltás segít megszabadulni azoktól a hibáidról amikr?l Lexi beszélt. Ha Azumi társa akarsz lenni, akkor mellette is kell maradnod, fontos a biztonság. Harmadrészt pedig, ha Azumi téged is választ, a közelében akarok maradni, s ez akkor m?ködik a legkönnyebben, ha az egységemhez tartozol. Ha nem téged választ, akkor is jobb így szerintem. Ha szerinted nem, akkor sem árt ennyit kockáztatnod. De térjünk vissza a tanácskozás kérdésére.
- Azt tudod, hogy igyekszem sokban meger?síteni a házat, ne legyen itt senki sem lúzer akit severinék szopatnak... A lányok kapcsán viszont ki kellett deríteni, hogy mi is a történet háttere. Bármi ismeretlen mágikus veszélyforrásra oda kell figyelni. Minden apró pici részletre.
- Igen, ezzel a nyomozással lett meg az ügynök tanfolyam, igen megvannak az els? ügyeink, a Severinszivatáson kívül is. Miközben nyomoztunk felt?nt, hogy Azumi távol tartja magát a fiúktól. Furcsa volt, utánanéztem, meglett a Brainlock az info, innen ötleteltünk a lányokkal. Innen tudod kb mi és hogyan történt, mit ígért a Renraku, s mi más lett.
- Ahhoz, hogy Azumi is jobban érezze magát, nem ártott, ha a plüssdekás ügyb?l kihozzuk a hasznot, így lett a mainframe.
Gyorsan megmutatom a szerz?dést.
- A Renraku bizonyára azzal is számol, nem mindegy, hány családi vállalkozás készíthet plüssdekást...
- A nyomozás kapcsán sok plusz ügy van, és ennek kapcsán a házba lesz pár jelentkez? akiket célszer? lenne elfogadni. Az egyik egy Knight Errantos nyomozócsaj, aki nyomozna az ügyben és nehezményezi, hogy az el?z? nyomozójuk meghalt az ügy piszkálása kapcsán. Igen, ha itt én vezetem a nyomozást, nem véletlenül számolok azzal, hogy történhet valami.
- A másik pedig a lányokhoz segítségként, Lone Startól egy beavatott mágus.
- S remélem, hogy a toborzó üzenetek okán lesz pszichados lányok közül érkez?, s pár nehézkategóriás plázacirkáló is.
- Ellenben komolyan mondtam, hogy a ház n?, ha a katonai jelleg megmarad, akkor kell tiszt és tiszthelyettes. Ha sok feladatot, amit a ház vihet egy pár dolog okán, közösen csinálunk jó az, ha a házon belüli rang, s a feladatnál való rang között van valamilyen kapcsolat.
- Severin és kalózok ügyben meg cifra a helyzet.
Megmutatom nekik a levélváltást.
- Amint látod a zsaruk túlbuzgók, nem akarják engedni, hogy ott legyünk a nyomozáson. De az infrahangos háttérzaj + a FAB spray hasznos így is úgy is, és ezt már megkapták. De kell még pár húzás.
- Pl. egy severin kinézet? fazon feltagelheti egy banda területét, érkezhet oda rosszkor házibuli, behajtócég, vagy csak egy teherautónyi pizza.
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Otthagyni egy barátot neked egészen más, mint nekem. Nálatok ha lezuhan valaki akkor körömszakadtáig kilincsel és próbálkozik a légier?, hogy kihúzza. Akkor jövünk mi és lövetjük magunkat halomra. Mi sem hagyunk ott senkit, csak nálunk ez úgy néz ki, hogy ha a helyzet reménytelen akkor az illet?nek bajtársiasságból kiutalunk egy kegyelemlövést. Vannak hadifoglyok t?lünk is, de nem jellemz?."
-"Persze, megértem, szüksége van Azuminak is egy társra, egy olyan társra akit?l nem rémül meg és akit nem akar az els? érzerlmi kapocsnál összeverni, megölni vagy elszaladni t?le. Én meg nem nyomozok. Ellenben veled, én nem vagyok katonai rend?r. Én egy gépesített hadosztályhoz tartozom. Automatizált fegyverrendszerekkel foglalkozom, most pedig az automatizált mobil fegyverekkel próbálok mit kezdeni és a gépesített hadosztának próbálok egy új értelmet adni. Értsd mechanizált a katonával egységet képz? modern páncél és fegyvertámogató exoszkeletonrendszerek. Ennek nem túl sok köze van Azumihoz, a jelen technikai szinten."
-"Ha azt akarod, Azumi hogy tényleg választhasson, valahogy szedesd ki a brainlockot. Egyébként nem fog menni. Addig amíg az ott van, csak téged választhat, ha akarja, ha nem. Akár leszbicica akár nem. Ennek függvényében, amíg az a gátló tényez? ott van, addig nem fogok mit tenni, mert az úgy t?nne, hogy er?nek erejével meg akarom szerezni el?led és a h?ség dolog miatt ez ugye természetes gátlásokba fog ütközni és jogosan. Ha azután is, akkor pedig tényleg nem nyomulok tovább. Akkor nincs értelme."
-"ÉN? Te ezt nem gondol,od komolyan. Hagyjak oda mindent, az AFOSI kedvéért? A kutatásaimat, az eddigi eredményeimet, azokat akik visszavárnak, hogy egy olyan lehessek, akire a kiképz?tábor óta keményen köpködött a fél század. A másik fele csak azért nem mert már kiszárad a szájuk a sok köpködést?l... Nem beszélve arról, hogy err?l nekem FINGOM SINCS. A katonai jogot csak annyira vágom, amennyire a könyvben benne van és azt is csak úgy, ha néha el?veszem azt a rohadt chipet. A nyomozáshoz meg annyit értek, amennyit a trid-filmekb?l össze lehet kaparni. A légijárgányokhoz meg utoljára akkor volt közöm, amikor sárkányt eregettem. Mindehhez pedig azért csatlakozzak, hogy remek hibátlan katonai rend?r lehessek. Ja, remek Renrakus is mellé. Király!"
-"A házi dologgal kapcsolatban meg majd mindjárt kitérek erre-arra, de majd a többiek el?tt. Utálom ismételni magam. Severinékkel meg nyugodtan baszakodhatsz, de ha valamit a fejünkre hozol, a továbbiak függvényében honoráljuk majd. Ezt pedig mindjárt meghallod. Ha így haladunk lehet hogy bontom az egészet. Tau-Szigmára és Szigma Iótára. De err?l nem csak én döntök. Az persze igaz hogy ha marad a katonásdi akkor kell egy komolyabb, rendszerezettebb parancsnoki lánc, arról is szó lesz, de ha már ennyire emlegeted, milyen tisztnek akarod magad jelölni?"
Csapat riadó!
- Nem tanultál nyomozni? Nem értesz a repül?gépekhez? Napokig lehetne a kifogásokat keresni. Akár hetekig, hónapokig is. De a nyomozást kadétként éppen most tanulod, sok más emberrel együtt. De ami fontosabb: Nem egyenesen az akadémiáról jössz. Tudod, hogyan mennek a dolgok egy laktanyában, hogyan éli meg a dolgokat egy igazi újonc, látod milyen egy ?rmester.
- Ha baj van a seregen belül, akkor sokkal hamarabb kiszúrod, mint egy friss diplomás fegyveres titkárn?. Azt, hogy te mit nyersz elmondtam. Hogy az ország mit nyer ebb?l értened kell. Hogy Azumi kapcsán miért jobb ez tudod. S bizony senki sem várja azt, hogy elfeledd a régi cimborákat, s sokszor tudhatsz nekik is segíteni. A tapasztalataid ugyanis remek összeköt?vé, kapcsolattartóvá tehetnek az Army felé sok ügyben. Ez pedig a haverjaidnak is jó.
- A technikai tudásod pedig rengeteg ügyben jól jöhet.
- S több id?d is lehet Azumival id?nként beszélgetni. A Brainlock leszedetésén dolgozunk, nyugodj meg.
- Ha jól tudom a pozíciókat te osztod, te döntöd el ki hova kerül, nem? S nem hiszem hogy Severin azért jönne ránk, amit csinálunk, hanem azért, amit nem. A mágusokat nagyban befolyásolja az otthonukban lév? háttérzaj kérdése.
Útvonal
- You are here:
-
Home
-
Forum
-
Shadowrun a fórumon
-
Lelke rajta [Of leaps and faiths...]
- Naplók
Aktuális gondolatok
Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?
Cookie kezelés
This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.
You have declined cookies. This decision can be reversed.
You have allowed cookies to be placed on your computer. This decision can be reversed.
How to resolve AdBlock issue?